Tečaj poslovne španščine

Tečaj poslovne španščine je namenjen vsem, ki bi radi razširili svoje poslovno besedišče in natrenirali pogovor v različnih poslovnih situacijah. Španci sicer govorijo tudi angleško, a če se boste z njimi znali pogovarjati v španščini, bo to zagotovo pripomoglo k dobrim poslovnim odnosom.

V skupini ali individualno

Tečaj poslovne španščine poteka praviloma enkrat tedensko v skupini s 6–8 tečajniki ali v mini skupini, v dvoje oziroma individualno. Poudarek je na pogovoru in usvajanju spretnosti poslovnega jezika z igranjem vlog na sestankih, pogajanjih, poslovnih srečanjih.

Pa še nekaj nasvetov za učenje poslovne španščine.

  1. Berite španske časopise

Berite članke s poslovno tematiko. Na začetku si izberite krajše članke in novičke, kasneje pa se boste vedno lažje lotevali tudi daljših. Tako boste obogatili ne samo svoj besedni zaklad, ampak boste hkrati izvedeli marsikatero zanimivost, ki vam utegne priti prav pri vašem delu.

  1. Youtube ni le za zabavne posnetke

Youtube ponuja vrsto posnetkov in podcastov iz poslovnega sveta. Razumevanje je velikokrat precej lažje kot branje zahtevnih člankov. Izberite krajše posnetke o temah, ki vas zanimajo. Nekatere spletne strani nudijo zelo zanimive prispevke o svetovnih podjetjih.

  1. Filmi so lahko tudi poučni

Namesto komedije si oglejte raje film s poslovno tematiko. Učenje poslovne španščine s pomočjo filma je lahko včasih še bolj učinkovito, saj se besede večkrat ponovijo v dialogih.

Brezplačen svetovalni pogovor

Če ne veste, kateri tečaj španščine bi bil za vas najustreznejši, nas pokličite na 040 544-544 ali nam pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravi tečaj.