Prevajanje – španščina

Lingula-prevodi-spanscinaPrevajanje španščina – slovenščina in obratno je spretnost, ki je ne gre zaupati komur koli. Priljubljenost telenovel in glasbe špansko govorečih dežel je španski jezik resda približala širšim množicam, vseeno pa pri tem ne smemo zanemariti dejstva, da je to jezik, ki ga kot prvi jezik uporablja kar približno 329 milijonov ljudi po svetu, zato je kakovostno prevajanje španščina – slovenščina in obratno ena izmed bolj iskanih prevajalskih storitev.

Priljubljenost španščine pa sama po sebi ne zagotavlja tudi kakovostnega prevoda, zato je treba pri izbiri ustrezne prevajalske agencije posvetiti še več časa in pozornosti. Napačen prevod v španščino ali iz nje ima namreč lahko tudi resne posledice.

Prevajanje španščina – slovenščina in obratno (slovenščina – španščina) je storitev, ki ji v Linguli namenjamo veliko pozornosti. Zbrali smo odlično ekipo izkušenih prevajalcev in sodnih tolmačev za španščino, ki bodo poskrbeli, da bo vaš prevod opravljen strokovno in jezikovno brezhibno.

Ste vedeli, da prevoda v današnjo španščino ne bi potreboval španski jezik iz 15. stoletja? V času, ko je Krištof Kolumb odkril Ameriko, je bila španščina namreč že toliko razvita, da bi se lahko v govorjeni in pisni različici razumela tudi danes.

Pokličite ali pišite za dodatne informacije oziroma naročilo prevoda
Za več informacij in naročilo nam pišite na prevodi@lingula.si ali pokličite koordinatorico prevajanja Iris Klopčič na telefonsko številko 01 541 00 33 ali 030 650 255.