Tečaji španščine

Je za vas tečaj španščine še španska vas?

Vas navdušuje in privlači vse špansko ali so vaši razlogi za obiskovanje tečaja španščine bolj praktične narave (poslovni stiki, življenje v tujini)?

V Linguli vam ponujamo raznovrstne tečaje španščine – tako za tiste, ki vam je španski jezik zaenkrat še španska vas, kot one, ki bi radi osvežili ali izboljšali svoje znanje ali se pripravili na mednarodne izpite iz španščine.

Različne težavnostne stopnje, majhne skupine ali  individualni tečaj Lingulini izkušeni profesorji in izvirni govorci bodo poskrbeli, da boste španski jezik osvajali intenzivno, a na sproščen in zanimiv način.

Kateri tečaj španščine vam najbolj ustreza?

V Linguli lahko izbirate med različnimi programi nemščine.

skupinsko učenje jezika

  • tečaj splošne španščine:  sporazumevanje v najpogostejših življenjskih situacijah
  • tečaj španščine – konverzacija: veliko pogovarjanja, širjenje besedišča …
  • poslovna španščina: razširite »poslovni« besedni zaklad in usvojite najpomembnejše veščine poslovnega komuniciranja
  • pripravljalni tečaj za mednarodne izpite: podrobneje spoznate vsebino izpita
  • specializirane delavnice in tečaji: natrenirate izključno vnaprej izbrane govorne situacije
  • e-učenje – ko ni časa za tečaj v živo:  splošni, poslovni jezik in/ali strokovni jezik

Svetovalni pogovor

Da bi izbrali pravi tečaj španščine, vas vabimo na brezplačen svetovalni pogovor, na katerem se pogovorite z učiteljico, si ogledate učno gradivo in se pogovorite o načinu poučevanja. Po pogovoru skupaj izberemo najustreznejši program in urnik tečaja. Če se špansko še niste učili, bo prava izbira začetni tečaj španščine.

O učinkovitosti naše metode se lahko prepričate na brezplačnih predstavitvenih urah tečaja španščine, ki potekajo v septembru in februarju.

Začetni tečaji španščine

Za tiste, ki se špansko še niste učili oziroma ste pozabili že skoraj vse. Naučite se sporazumevati v vsakodnevnih situacijah, v kakršnih se boste znašli v špansko govorečih državah. Preberite več.

 

Španščina – tečaji splošnega jezika

Na tečajih, ki potekajo na sedmih zahtevnostnih stopnjah z največ 8 tečajniki, obravnavamo praktične, vsakodnevne teme, saj je naš cilj sproščen pogovor. Preberite več.

 

Tečaj konverzacije

Zaradi energičnih učiteljic je na tečaju vedno veliko smeha in humorja. Sproščeno vzdušje v razredu tečajnikom pomaga spregovoriti v španščini – pogovor tako kar »steče«. Preberite več.

 

Tečaj poslovne španščine

Berite članke s poslovno tematiko. Na začetku si izberite krajše članke in novičke, kasneje pa se boste vedno lažje lotevali tudi daljših. Preberite več.

 

Španščina, mednarodni izpiti

Na mednarodnih izpitih za španščino se preverja slušno in pisno razumevanje ter pisno in slušno izražanje. Najpogostejše lahko opravljate na štirih ravneh. Preberite več.

 

Tečaj španščine za otroke

Proces učenja tujega jezika pri predšolskih otrocih se precej razlikuje od usvajanja jezika pri starejših. Otroke je treba z jezikom začeti spoznavati skozi igro. Preberite več.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *