Tečaj konverzacije

Lingula-ucenje-spanscine-odrasli5

Španščina, tečaj konverzacije – da bo vaš pogovor res sproščen

Konverzacija v španščini je namenjena vsem tistim, ki želite osvežiti svoje znanje španščine in postati samozavestnejši pri govorjenju v tem lepem jeziku. Zato je na tečaju španščine največji poudarek na pogovoru!

Konverzacija je lažja, ko jo začinimo s humorjem

Domišljijo in ustvarjalnost tečajnikov spodbudimo s kartončki z besedami in uporabnimi frazami, slikami, videoposnetki … Veliko je iger vlog, s katerimi simuliramo različne življenjske situacije, tečajniki pripravijo predstavitve izbranih tem pred skupino …

Zaradi energičnih učiteljic je na tečaju vedno veliko smeha in humorja. Sproščeno in pozitivno vzdušje v razredu tečajnikom pomaga spregovoriti v španščini – pogovor tako kar »steče«.

Kakšna bo vaša španščina po tečaju konverzacije

  • pri pogovoru boste samozavestnejši
  • naučili vas bomo trikov (pravih fraz ob pravem času), ki bodo vaš pogovor v španščini naredili bolj tekoč
  • postali boste natančnejši pri izražanju v španščini, naučili se boste nadzorovati svoje napake pri govorjenju

Lingulina metoda poučevanja je zabavna in učinkovita ter brezkompromisno odpravlja zadrego pri pogovoru v tujem jeziku.

Zanimive in aktualne vsebine

Španski jezik se boste učili prek zanimivih vsebin, povezanih z vašim poklicem ali hobijem. Na tečaju konverzacije udeleženci praviloma sami predlagajo teme, o katerih bi želeli govoriti in si razširiti besedišče.

Poudarek je na širjenju besedišča in odpravljanju najpogostejših napak pri uporabi različnih slovničnih struktur. Tečajniki aktivno sodelujejo s pripravo tem,  predstavitvami pred skupino ter v diskusijah.

Španščina bo raziskovanje špansko govorečih držav naredila še prijetnejše. Na tečaju španščine v Linguli bomo poskrbeli, da boste s suverenim pogovorom v španščini očarali tudi domačine.