Učenje španščine

Lingula-ucenje-spanscine-odrasli1

Učitelji, ki znajo motivirati

Na jezikovnih tečajih v Linguli tečajniki v tujem jeziku govorijo od prve ure dalje. Majhne skupine in predvsem učinkovit način poučevanja ter učitelji, ki res znajo motivirati udeležence, omogočajo hitro napredovanje. Zaradi sproščenega vzdušja morebitni strah pred govorjenjem v tujem jeziku hitro izgine, pogovori v španščini pa so iz ure v uro bolj suvereni.

Dobra odločitev

Tako tisti tečajniki, ki so se za učenje španščine odločili iz povsem praktičnih razlogov (služba), kot oni, ki se jezika učijo za dušo, pravijo, da je bila odločitev za jezikovni tečaj v Linguli »dobra naložba«.

Lingulin način poučevanja, prilagojen različnim programom in tečajem – za odrasle, otroke, individualne tečajnike, priprava na mednarodne izpite – je povsem izpolnil pričakovanja udeležencev.

Nasveti za učenje španščine

  • Poslušajte, poslušajte in spet poslušajte: poslušajte, kar vam najbolj ugaja: španske pesmi, zgoščenke za učenje tujih jezikov, španske filme brez podnapisov, poročila …
  • Glasno ponavljajte, kar ste slišali: ponavljate, kar ste slišali in hitro boste opazili napredek.
  • Ne prevajajte španskih besed v slovenščino: španske stavke poskusite razumeti kot celoto.
  • Španske besede se vedno učite v stavku: z učenjem španskih besed v stavku usvojite besedišče in hkrati nezavedno tudi pravilno slovnično strukturo.
  • Najpomembneje je, da začnete čim prej govoriti: več boste govorili špansko, hitreje boste napredovali, zato svetujemo »samogovore« in glasno branje.

Čas je za akcijo – kateri tečaj španščine bi bil za vas najprimernejši?

Če ne veste, kateri jezikovni tečaj bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.