Učenje španščine z govorom

Lingula-ucenje-spanscine-vaje1

Poklepetajte z domačini

Učenje španščine z dobrim učiteljem je ena izmed prednosti učenja v jezikovni šoli – boljše od katere koli knjige ali spletne strani. Učenje tujih jezikov se je spremenilo in če si učenje v učilnici še vedno predstavljate kot gledanje v knjigo in poslušanje profesorjeve razlage, potem niste v pravi jezikovni šoli. Jezikovni tečaji so prepletanje učenja slovnice z ogromno rabe jezika – vi govorite več kot vaš učitelj!

V katero špansko govorečo državo boste potovali?

Najpogostejši razlog za učenje španščine je želja po potovanju v eno od špansko govorečih držav. Kombinacija učenja španščine v učilnici in potovanja je zanimiva in ima velikansko prednost: misel na potovanje zagotavlja veliko motivacijo tečajnika za učenje španščine. Učenje španščine je lahko zelo raznolika izkušnja, saj je na primer španščina v Mehiki zelo drugačna od španščine, kot jo govorijo v Argentini.

Lingula-ucenje-spanscine-odrasli2

Zanimivo mesto za učenje španščine je Buenos Aires, ki je znan kot prijazno metropolitansko mesto. Mesto predstavlja kombinacijo Evrope in Latinske Amerike. Tamkajšnji prebivalci so zelo prijazni in vedno pripravljeni na pogovor, tudi če si gringo. To je lahko enkratno doživetje, da se popolnoma obdate s španščino.

Tečaji za popotnike

V Linguli je učenje španščine učinkovito in zabavno. Pripravljamo tudi tečaje popotniške španščine, ki so lahko odlična priložnost za osvežitev ali nadgradnjo jezika pred potovanjem.